24 September 2011

lalalalla ... seperti dulu :')

jeng3.. msti nak taw kan asl lah title post aku kali neh SEPERTI DULU kan ? hahha. saje je. tbe2 rase hari nih byk peristiwe yg ingatkn aku pd kngn dulu2 . cehhh ! poyos takk ? hari neh bermule dr ak bgun tidoq *loghat ala2 YUNUS , myleader . smpai lah skrg . jam lappy aku menunjukkn pkol 10.00pm. mcm2 yg gedik2 bg aku imbas kngn dulu. eceyhh. :) kngn bagun lambat time dok asrama RAJA ALI dulu. hihi. kngn jaln2 g bndar naik bas turun bas gn membe2 . tapy hari neh pngalaman gilak lahh.aku g ke city square with classmate aku.tapyy tbe2 kawan aku yg pling senget , SYASYA boleh plak tertinggal dompet dy. yg lawaknye dah smpai bndar baru perasan. alahaiii syasya oiii. naseb lah dpt kawan yg PEMURAH cm aku nih. pemurah gn bebelan + duet lah kan ? naseb lah kan ? spe soh careless ag. yg tak abes ag satu prob, dtg plak prob lain plak. si IQMAL boleh plak tercicir HANDPHONE dy yg sgt mahal tuh kt lam teksiii. aduihhh ! lau stakat 33sekupang aku pon tak kisahh. tapy nih SAMSUNG , ala-ala galaxi mini ouh ! mahu gile meroyan iqmal time tuh. hehe . sekali lagi aku jd pemurah kerana mmberikan kredit aku scare percuma tok kol pakcikk teksi tuh :) takpe asma. kaw bg skit, nty allah blas lebih taw takk ? *perhaps ! sumpahh , klakar bile egat blik. hahha . tak dpt aku bygkn lau korang djodohkn bersame.. :) hahha . btw, aku syg gile kt korang due . kte sekepale kan ?? cehh !

berbalik pd tajok post aku neh.. lam pjlann nak blik td ..aku tbe2 didendangkn gn agu2 retro plus 90-an lahh. pehh . best seyh. tangkap leleh aku dengar. rase cm tak nak turun bas je td . hihi . tbe2 yg wat aku jd cm org meroyan ble lagu seperti dulu, exist tbe2 berkumandang. aduiii. teringat aku kt dia . tapyaa taw lah spe dia tuh ! kisah lame kott . hahha :) yelah kot .. huhu. da dah. ckop lah smpai disini. nti ckp byk2 ade yg terase, ade yg makan hati nti. aiyookk ! tak taw .

oke lah. tuh je kot aku nak updates kali neh. ak pon tak taw lahh. sejak kblkgn neh aku cm blurr je nak tulis ape. ntah lah . pertukaran hormon kot. HAHHAH. :D eh2 , seblom terlupee . selamat hari tue kpd sahabatkuh NURUL SYAZANA NORDIN :) may allah bless u my darl ! mishyou.muahhh ! tak lupe gak sok anniversary BER8 yg ke 5th. so sweet rite ?? i know :p . love you, you . yess you ! see u again. salam !

No comments: