16 December 2011

1001 ceritaa :')

assalamualaikum readerz ! how's ? semuaanye oke je kan ? kan ? aku rase aku je kot tak oke. hihi. mnggu neh macam2 aku alami, SUKA DERITA PAHIT MANIS PAYAU KELAT semuaa ade ! haizz *sigh . ya allah , tak baik mngeluhh asma ! tarik balikk ! hurpppp :) aku bkn ape , ak just trpikir mampu ke aku hadapi semuaa neh ? alaaa, asma .. semuaa org ade masalh nye. pape pon kitee enjoy !

oke laa, sebelom tuh aku nak roger kat korang, aku dah jnji kan , lau aku dpt result nty aku akn hebahkan result aku too. oke skg aku nak umumkan bhawa ASMA WAHIDAH BINTI ABD AZIZ , no matrik 09DUP11F1012 dianugerahkan AKJ ! alhamdulillah :) first goodtry asma 3.67 :D terbaikk lah too. kan ?  oke, dalam aku gembira seronokkk bagai raikan kejayaan aku ni, adat lah kan akn muncul secare tak lgsg si HASAD DENGKI semuaa . eh , cukup2 lah too.aku tak gnggu pon kaw ! aku dpt result ceni atas usaha aku n berkat dr ALLAH,family and lecturer ! tak lupee gak sokongan dr classmate aku DUP1C ! ♥
so , nape lahh kaw nak dengki2 sgt gn aku ? nape result kaw terokk sgt ke ? i don't think so ! alaaa, cne ea aku nak ckp gn org cam kaw neh ye ? setiap makhluk allah too ade kelebihan dan kekuranganye . percaya laa. oke, kaw cantik! aku ? haa, tapii aku tak dengki pon gan kaw . g pon aku tak pnah usik kaw, jentik pon takk . hahha . sorry laa aku terpakse delete kaw dr friends aku , aku tulis status aku bkn suroh kaw jeles2,perli2 dengki bagaii . tolong laa ea ?

oke, skg cite sal klas baruu aku . :( sebelom too aku nak tanya . mna KEADILAN korang ?? knape klas aku je yg kne separate2 ? pecah2 ? knape ?? ape sebab kitaorg klas C ? heyy , tlg laa pham ! klas C bkn bermksd ktrg dak last masok , aku budakk first intake oke ! jujur , walaupon aku ditakdirkan masok gn genk2 sekepale aku , klas baruu yg agak selesa *sebab org2 yg sgt meRIMASkan dan hasad dengki bgai gn dak klas aku too klas lagi satuu* tapii hati aku tetap tak leh terima hakikat kelas aku dah tak wujud ! dibubarkan !! sumpahh , aku msty rendu gilee gn korang semuaaa . walaupon kami VERY SIKIT , tapii kami tersgtlahhh RIUH RENDAH mcm 50 org lam klas too :) missthat ! korang , jage dri baik2 ye ? stdy smart ! pastikan kte kongker list AKJ sem depann :) korang boleh ! aku ponn bolehh ! hihi 


 anugerah terindah yg pernah aku miliki :')


walaupon kita dah terpisahhh , korang semuaaaa tetap di ♥ 

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can’t fall asleep
I’ll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we’re made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You’ll always have my shoulder when you cry
I’ll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me cause I can count on you :)



No comments: