07 December 2011

ayaya ! akhirnye selamat tinggal KL :'(

oke. post kali neh mals nak ckap byk2 , sebab hati aku separuh je rela balik POLI BARUU aku too ! yeah , poli BARUU ! POLITEKNIK PREMIER IBRAHIM SULTAN . tah pape lahh namanye ? cam omputih pon ade . tapii takpe lahh yg pntg ade nama drpd tade ? hah , spe nak jawab =.= ok, kejapp lagi brape jam aku akn tinggalkn KL . arghhh ! tapii barang aku blom abes pack ag . HAHHA *protes abes ! bia laahh. cmne ntah khidupan pd mlm pertame kt rumahh sewa aku nty yye ?*ecehh .. :D ntah laa. mntak2 dijaohkn dr segala bahaya , dan pling pntg keCELAKAan ! hah , knpe aku highlightkn C***** too , cz dengar kate area rumahh sewa aku too blackarea ! hahha . bkn sebab ade org mnyakk , tapii sebab ade HANTUU .. bkn hantuu yg momok too tapii hantu2 poli . hahha. ramai yg gelar area too TAMAN CAHAYA MAKSIAT padahal name dy pyk lahh elok TAMAN CAHAYA MASAI ! hahha *agak2 korang faham kan hantu cne aku maksudkan ? sampai msok surat khbar lagii. dah popular aa skitar pasir gudang neh . hehhe . oke. mulai esok jadual aku agak padat lahh . sebb aku ade camp 2 hari tapii tak tahuu katne agi ! mntak2 hal2 cam ritu tak jadi ag. serikk ! 

hahha. oke. NAK TAHU APE YG SERIKK ? tunggu post aku sterusnyaa. tadaaa :D



* okey , neh lahh pintu gerbang yg telah diubahsuai dan logo poli aku yg baruu :D peace !

No comments: