06 December 2011

i'm back ! yihaaaa

assalamualaikum ! hoho. i'm back syg ! msty rendu kan ? alaaa, walaupon aku tak ramai follower but aku ade admirer taw. *perasan giler. i'm back with new blog, new hope n new stories ! hoho. sebelom too, thanx so muchh to my little sister , ASMANAJIHAH , cz tolong aku edit mngedit blog aku nih :) syg kaw lahhh ! wekk ! :P haha , ok.skipp cte sal too, skg aku nak cite sal pengorbanan aku sbg SENIOR SEM 2 ! jeng3 . mnggu depan akn ade budakk2 baruu sem 1 , so aku mndapat mandat tok mnjadi sukarelawan MSK (minggusuaikenal) .. baik kan aku ? wat keje2 kebajikan cenggini . haha 
cite sal MSK nih , aku mule2 excited tahap gaban lahh kan , cz pkir dapat 'cuci2 mata' . mklom lahh dak sem 1 neh sumeenye act sebaye gn aku :D mne tahuu dpt sorang adek angkat ! opps , BF angkat ! *ampun sygg <3
huhu. tapii bile dah dekat waktunye, aku jd malasssss gile. yelaa, kawan2 aku sumeenye tak balik ag. amboii2, syonok lah korangye ade ag mase tgk OMBAK RINDU . pehhh . aku da lahh berasap pasal movie neh. sumpahh tacing. dua hari berturut2 tiket abes ! bnciiiii :(  taknak cite daa. ok, balik pd cte aku kne balik awaii neh, aku act tak puas ag cutii , yelaa baru 2 mnggu .. =.= heee *sabar asma, ade hikmah tuh ! oke. skg aku nga sedappkn hati nak balik poli esokk ! oppps , bukan poli.. tapi rumahh sewa ! yeee , rumah sewa ! jgn terkejot cz sem 2 neh aku tinggal di luar . bersame2 gn ex classmate aku :( ex ? ohhh , tidakkk ! sem depan kte akan terpisahhh !! aku taknakk ! aku tak dapat bygkn cne nak biasekn gn suasane yg baruu ! mak aihhh .. tension tahuu ! k laa, aku nak pack barangg neh , segala bagaii peralatan dapor aku nak bawak plus gn beg ala2 AF aku tuh ag .. =.=" naseb baik my parents hantar tawww ! yeayyy ! loveyouuuu MAK AND ABAH :)

No comments: