20 January 2012

GDS ohhh GDS !

assalamualaikum semuaa . berjumpe kite kembali. ecehh *cam gelabah je kan ayat ! mcam je bkan btul2 pon . hehe . okeyy, skg nih aku nak cte psal klas fevret aku di SEM 2 nih . tak lain tak bkan HT206 lahh , GLOBAL DISTRIBUTION SYSTEM !

oh yeahhhh ! bila nak diimbas kmbali , mmg klakar .. cz nih klas yg paling aku suke sumpah seranah ! mana taknya LECTURER dy alamkk ! MS, UNG EAN NA ! kecot perot beb dengar . aku prejudise cmni cz dulu waktu sem 1 , dy pernah mngajar aku AR101, klas KOKO yoo . alamakk , mmg lah tersgt DETAIL orgnyer .. aku bengang jer. tapii tuh dulu.. REPEAT AGAIN , TAPI TOO DULU SHJ :) kini aku sukee gile masok klas dy. kalau hari2 ade klas GDS pon aku snggup .. tuh lahh . bak kate org tak knal maka tak cinta :p okeyy, skg aku dah cinta pon klas diaa . bcoz of what ? bcoz of HER ! dia mngajar aku erti RAJIN, BERDIKARI, USAHA BIAR LEBIH .. n paling pntg ajar aku supaya DTG KLAS AWAL . cz spe lmbat kne ketuk ketampi.

alhamdulillah , aku tak pernah rase lagi setakat nih. walaupon aku pernah dtg lewat. elow, baru smlm oke ? tuh pon sebab aku ade masalah wanita *PERIOD PAIN miss ! yeahh, my excuses was accepted ! hahha , nak tahu takk, klas nih jugak lahh nama aku jarang dipanggil. nak tahu knpe ? cz aku ske wat MUKE CONFIDENT , walaupon sbnarnye aku KURANG paham ! tapi dsebabkan aku malas nak berdiri, aku wat muke cam tuh laa. gn bangganye aku nak gtw ni,
taktik aku tuh berjaya taww ! :)


okeyy, tapi syg seribu kali syg..hari ni 20012012 , #cehh cantik tarikh . kelas terakhir kami dgnnye. cz dy akn start cuti bersalin after CNY.. alaaaa, tak best lahh ceni kan ?nty kitrg dah jd malas balik. hihi . sedey kot. ktrg dah start syg dia, da mule seronok blajar GDS nih, tbe2 j tukar lecturer plak. huwaaaa :'( *miss, jgn bersalin lahh . haa amik kaw ! smpai camtuh skali ktrg ckp. hebat kan ? SYG btol ktrg kat dy ! alololo sweet gituuu . :P dan pe yg aku blajar hari nih aku tak kan lupee . insyaallah ! oke chapter 3 PNR stands for PASSANGER NAMES RECORD , best3 topic nih.taknak caye sudahh ! nak tahu knpe cz aku dapat jawab soalan miss :) yeye ! 3x aku kluar bg jawapan . pehh ! jgn main gilee.


tepat pkol 11pg.. klas pon berakhir. huwaaa ! sedeyer bile miss bg kata2 nasihat,wishing2 each other . haizz . sebak daa time tuh ! okeyy , relax laa. mahla2 ! tape lahh. nty sem 3 kite jmpe balik ye miss ! amboii. lame lagih tuh :( .. kan ? okey, sblom kluar klas.. ktrg pon berposing lah bersame miss ! mak aihhh , miss buat MUKA COMELL ! hahha. sumpah terkejot aku. *peace. 





#peace! our sweet moments DUP2B !
MISS TAK GEMOK PON :)



okeyy , miss ! last wishes . happy chinese new year *kecian miss raye kat cni jer.
and semoga selamat bersalin. *ank first kan ? huhu