23 February 2012

cinta zaman sekolah PART 1

assalamualaikum semuaa ! heyy , lame kan kita tak bersua muke . hehe 
rendu takk ? okeyy, kini kita di bulan FEBRUARI rite ? fuhh, byk sungguh kenangan aku di bulan nii. korang semuaa msty pernah ade kisah2 cinta ala2 cinta monyet kan ? for sure laa. nmpak benor nipuunye kalau takde. alolo, jgn malu2 laa . HAHA

okeyy, semalam aku belek2 kalendar ,tibe2 mate aku tertacap pada dua tarekh . yeahh ! 18FEB and 22FEB . u know what happened on that days ? hehe . 


18 FEB 2007 , okeyy, tarekh keramat dlam hidup aku. first time aku main2 cinta ni. haha
bile egat2 balik, sumpah kelakar kot . mana taknya, aku nii dulu ala2 TOMBOY , smpaikan dpt gelaran mafia sekolah. *nmpak takk kat situ betapa brutalnye aku dulu ? tibe2 boleh tangkap cintan cintun semuanye nii. 

okeyy, mmg salute laa aku kat DIA , cz berjaya bukak hati aku. haha. nak dipendekkn cite ktrg knal pon kat KEM KEPIMPINAN . kan2 ? egat ag takk kau ? aku ingat kot. hahha
kelakar2. ntah ape yg kau pandang kat aku duluu pon aku tak tahu . nak kate comel , boleh laa. nak kate baik, ehem3. byk ckap gn byk sengih je lebih. 


okeyy, 8bulan lebih kot bertahan gn kauu. SYABAS ! tapi nak wat cmne jodoh tak pnjg. aku redha . :) hehe. btw, aku berterima kasih kat kauu , sebab kau yg mngajar aku erti tabah n sabar mnghadapi kerenah insan bernama LELAKI ni. haha
thanx yaws !

22 FEB 2009 - setelah setahun berpisah, nak dijadikan cerita, boleh plak kite mnyambung perhubungan tu. sumpah, skrg bila aku teringat balik. aku rase mcm nak ketawa guling2. boleh plak main rujuk2. cehh, cam org dah kahwin plak. tp malangnya hanya mampu bertahan 2 minggu jer. yeahh ! kali tuu aku btol2 redha. nak taw kenapa ? cz aku dah bersedia utk hilang kau time tuu. dah ade INSTINCT . huhu


2012 - sekarang semuanya dah baik seperti sedia kala, kita pon dah jadi kawanbaik kan. maseng2 dah bhgia dgn hidop skg. :D
okey, post kali ni khas aku dedicatekan tok kau cz aku hargai PRSAHABATAN kite duluu. sorry, kalau kata2 aku kat ats ni ade yg buat kau terase or sakit hati. tapy yg pntg ni laa luahan hati aku. aku harap kau paham.
thats all .

TERIMA KASIH MUHAMAD HAFIZ CHE SENU :P
u are my first monkey love. hehe.


HAHA. neh je pic kau yg aku jumpe. sorry . 

#sekadar coretan tak bermaksud ape2. kisah lame okey !