17 May 2012

itinerary before FINAL-part 2

hye ! okey nie adelah smbungan coretan utk post seblum nie. hehe
masih lagi cerita pasal FAMILY DAY. :) bg sesiapa yg tak tahu pape, boleh scroll down smpai ke older post utk tahu cerite nie ! :)

okey, selpas angkat kaki dr DAIMAN BOWLING tuu, ktrg pon berangkat ke RAWE restaurant. 
yeay ! mase utk makan. hehe. makan steamboat.
okeyy, ape yg bestnye tntang tmpat nie, ktrg just bayar RM19.. tp boleh mkn ape shj kat sne. nak minum ape. nak mkn berape byk. semua boleh. huhu. *aiskrim pon ade ouhh.




main masak2. seronoknyerrrrrrr :'D



# gendang gendut tali kecapi, kenyang perot SUKA HATI laaa !! #

haha. before depart . kami semua dikejutkan dgn pengumuman penting dr EN. REZAL.
nak tahu takk ape dia ? jeng3...


AKU DAPAT HADIAH !
ulang lagi sekali..

yihaaaaaaaaaaaa..AKU DAPAT HADIAH !
bcoz of what ?

hehe. sebab aku dpt the best CGPA for the last sem. hehe
:)

 OKEY. LAST BUT NOT LEAST.
aku nak ucapkan jutaan terimaksih kpd genk2 DUP2B.
kerana bertungkus lumus, memerah keringat utk jayakan FAMILY DAY ni.
next sem kite nak gi mne pulak ea ? *kening2.