26 May 2012

one word ! alhamdulillah

hello ! setelah sebulan tak update pape.. sebab busy (konon nye lah kan)
kini aku kembali ! friends, I'M BACK ! miss me right ? :)
perasan jelaa. 

okey, aku busy dgn test,quiz,assignments and exam lah kononnye kan ? lalalala~ tapi tuh cite dah lapok oii. zaman mak jemah pyk aku rase. tapi kini aku dgn bangganya nak bgtahu korang yg RESULT FINAL dah kluar pon. kesian kan ? tak tahu pape. tibe2 tup2 aku gtaw result dah keluar. hihi.



okeyy..semnggu seblom result kelua..aku nie pyk laa panas punggung. mana tak nya. MIMPI AZIMAT aku tak muncul2 lam tido aku. hehe. sebenarnye aku takot sgt. *berdebor2 uuu.
takot tak dpt maintainkan pointer aku. huwaaaaaaaaaa.
bile un9 jer, aku akn tye kwn2 result keluar bile. then, nasib aku sgt untung sebab LECTURER aku inform yg result akn kluar secare rasmi 21MEI ini. 
perghhhhhhhhhh ! waktuu tuh aku pon ape lagi. jadi laa internet bergerak. heboh sane sini gtaw kwn2 result keluar senin nti. hehe.

okeyy. tunggu pyk tunggu.. akhirnya tiba jugak hari isnin.
tepat pukul 12tgh malam. aku teros bukak laman web rasmi poli aku. tettttt...
internet lembab cam SIPUT BABI.. hangin satu badan akuuu. then, nak ilangkan rase gundah gulana aku, aku pon amik wudhuk n wat solat hajat :)
doa dan teros berdoa.... abis solat, aku try lagi sekali.. then aku berjayaaaa !

alhamdulillah ya allah. pointer mningkat .sekali lagi.. AKJ !
terima ksih mak abah. terima ksih lecturer2,terima kasih kawan2 .




setelah aku brtungkus lumus menuntut selama 4 bulan utk semester2 nie. ni laa hasilnyaa. berbaloi laa kan ! HAHA
ehemm3. dengar kate ramai AKJ sem nie. bgus laa. congrates all. pointer pon ramai mngkat. happy nyee. :D



insha allah. jika kita gigih .. kita pasti berjaya !