27 May 2012

reunion PART 1 ~ KING ALI~

ehem3.. testing testing 1,2,3 :)
hehe. dah lame kan aku tak update story2.
so, now I'm back with new stories !! :)

kalau korang tgk title post nie pon, agk nye korang boleh teka tekuk kan pasai pa aku cte kali nie.
okey. tak lain dan tidak bukan . aku nak cite pasal REUNION . wahhh ! reunion youuuu. *korang ade?
ntah berapa byk kali reunion ntah laa aku nie. kalau aku nak kluar rumah, ckp gn emak sal tujuan aku kluar, kompom mak ckp ceni ... 'ntah berapa byk kali kau pyk reunion laa wahidah oiii' .
nmpak tak kat situ yg mak jelesss. huhu

tapi kali nie reunion aku starting by genk2 dr RAJA ALI. hehe. sje plan2 nak date ramai2 mmndgkan warden ksygn kami akn mninggalkn sekolah tersyg tak lame lagi.MAMAAAA!! WE WILL MISS YOUU :'( tp ade gak yg smbil mnyelam minum air..HAHA. ade yg nak amik sijil SPM dorang yg dah setahun lebih tersimpan di pejabat nan indah tuu. haha.



posing-2 with MAMA .



nie lahh ahli sebenar rombongan MAK JEMAHH.



okeyy, walaupon kami semua dah terpisah . sorang ke UTARA, sorang ke SELATAN, sorang ke TIMUR, dan sorang ke BARAT.. persahabatan kami still mcm duluu. perangai pon semuanye same jer.
rawwwkkk2 gituuuuu.

" sahabat sejati tak kan pernah berubah biar pun musim selalu berubah "
-MOVIE HOORE-HOORE-