27 June 2012

the best SENIOR-JUNIOR !

hello hello ~
korang msty tahu kan ape tuh senior-junior. aku rase tak perlu laa aku jelaskn lagi. hehe
actually, dulu aku rapat sgt gn junior gn senior aku. dulu ? aku rase smpai skg kot aku rapat ~ hehe

siyesly, aku rase terharu sgt-2. tiap kali aku dtg sekolah. junior-2 aku still layan aku FIRST CLASS pyk! asl aku jejakkn kaki kat RAJA ALI tuh, msty akn dgar sore-2 memanggil2.. 'kak asma! kak asma!...'
haha. smpaikan member yg lain tensyen je. jeles lettew. sorry laa. dah femes nak wat cnekan. hehe
nak kate aku baik sgt dgn dorang dulu, tak laa sgt. aku senior yg GARANG kot ~ hehe. tapi garang-2aku pon actually aku sygkan dorang. aku taknak dorang wat silap. :)



honestly,i miss you JUNIORS :)
i miss you SENIORS !