27 June 2012

my AWESOME adopt family !

hye !
dah lame rasenye tak update blog nie kan ? agk-2 boleh bersawang blog aku ni. haha (hiperbola sudaa)
okey, kali aku nak share gn korang stu cite. hehe. tentang 'ADEK-BERADIK ANGKAT'.hehe
mesti korang pernah dengar kan ? actually, aku tak pnah tahu pon pasal nie smpai laa aku masok ke alam sekolah menengah ~ mule-2 tu sumpah aku blur. tp sejak dok asrama , pehh aku dah mule berjinak-2. nie semua senior-2 yg ajar !haha #kejam tak aku salahkn senior? sorry kakak! sorry abg!

okeyy setelah 7 tahun , hanya nie jelaa yg masih  kekal mnjadi keluarga angkat aku. cehh ~
tp semuanya adik taw :) haha

MAHMUD AZIZ 
my lovely tallest brother
010808 until now :)


AMIRA FARIZA MOHD AMIR
my sweetiest sister
061109 until now :)


PUTERA ZHARIF ZULKARNAIN ABDUL RAZAK
my lovely naughty brother
010410 until now :)


okeyy nmpak cam ramai kan.? haha tapi aku syg dorang sme rata kot ~ hehe. akk syg adek-2 akk :) study smart okey. gudluck in your SPM dear.aja aja fighting!!