09 June 2012

reunion part 2 -PLKN-

hello hello .
kabare? wes mangan? *amboii, speak jawe bagai. HAHA
saje je. nak kembali kpd fitrah ! AKU ADE DARAH JAWE. kau ade ?

tapi skrg aku taknak cite pape pon sal jawe-2 nie. yg aku nak cite sal kwn-2 PLKN aku.
yeahh, agk-2 dah bape lamenye kite tak jumpe ye syg. ade lah dlm 1 tahun 2 bulan kan? kan ? tlg jgn kate tak. :)

okey, nie merupakan reunion kite kali k2 kan? dulu yg first time tuu kite wat kat PAVILION kan?
waktu tu ramai kot yg dtg, mklom laa maseng-2 nak lpas kan rindu. MKLOM LAA BERPASANGAN SEMUANYA. jeles kot time tuu ! haha. sekarang tak daa .
tp kali nie tak smpai satu platun pon. nak amik baris pon takde mood taw. :)
pape pon. kite still mesra cam duluu~ SATU HASRAT SATU SEMANGAT SATU TEKAD.





tuu diaa wira-2 kebanggaan :)


wirawati hanya kami saja ! cedey kan ?



okey, seblom tuu aku ade gak wat ALA-2 private date gituu gn BFF aku time PLKN duluu.
yeahh! EPA, INTAN & ZATY. sygnye.. DILA tak dpt join.ats-2 sebab2 yg tak dpt dielakkn .
okey, aku sgt jeles. mereka sume sgt langsing,ramping dan kurus gitu. tapi aku ? huwaaaaaaaa :'(



hormat ke hadapan hormat ! haipp !



akademi laut genk ! loveyouall :)