13 December 2012

good news no 2 :)

holla everybody. mcm mne dgn semalam? everything going fine? maklum la 12-12-12 hanya dtg sekali je seumur hidup kite. & alhamdulillah, Allah masih lagi panjangkan umur kite sehingga hari ni.
okey, tak kisah la semalam tercipta kenangan manis ke pahit ke, payau ke, kelat ke. itu mmg dah tertulis utk kite.

okey, actually aku nak kongsi GOOD NEWS NO 2 aku kat korang semua.hee. okey. semalam secare rasminye bertambahlah ahli keluarga ABD AZIZ & SITI RAHMAH. hehe. alhamdulillah kakak sulung aku selamat melahirkan bayi perempuan pd pukul 2.10ptg secare pembedahan. kenape bedah? okey, fyi kakak aku nak atau pon taknak dy WAJIB jalani pembedahan memandangkan luke pembedahan dia yg lepas masih baru lagi. hehe :D gilee laa. kakak aku 3 kali bersalin care operation. macam2 la ragamnye. aku nanti tak tahu la cmne. hehe.

okey, sebelah mlmnye aku with emak,abg ipar & anak-2 buah aku yg lain pergi melawat kat PPUKM. gile sunyi hospital tu.yeayy, excited taww :) maklum laa. dah bertahun asyik anak buah lelaki jee.woww, sgt comel.nurse2 kat situ kate mate dia lawa. okey, nak tgk gak betul ke tak. and yeah. correct! mate dy warne kelabu. tapyah pakai contact lens daa. :) tapi yg lain semua copy paste kakak dia. genetic abah dia betul laa. takde pon muke kakak aku. hehe


saat kelahiran di bilik bedah. abg ipar yg snap. hehe



 name diberi WARDATUL HANIS
baru sehari dah pandai senyum :)



sempat lagi aku snap. hehe
okey, Hanis anakbuah aku yg ke-9
ramai kan? takpe bulan depan dpt lagi sorang. :D



2 comments: